Centre Pediàtric Vilassar de mar

A Vilassar de Mar, durant els darrers 40 anys, el cognom Ferrés s’ha relacionat amb la pediatria. Donant continuïtat a aquesta tasca assistencial, neix la idea de crear un centre de pediatria integral. El CEP Ferrés és un centre mèdic que ofereix una atenció mèdica total i multi-disciplinar al nen en totes les seves edats, des del període neonatal fins a l’adolescència.

L’escassa oferta de consultes de metges d’especialitats pediàtriques tan de Vilassar de Mar com de l’entorn del Maresme (Mataró, Premià, Masnou, …) i l’experiència de més de 10 anys visitant pacients de l’Hospital de Sant Pau, de la clínica Nostra senyora del Pilar, de l’Hospital de Nens, de la Clínica Olivé Gumà, fan que creiem necessària i molt convenient la posada en marxa d’aquest centre.

Comptem amb un equip format per metges pediatres generals i especialistes, amb contrastat prestigi professional. De tots ells es rebrà una acurada atenció, així com un tracte proper i humà que proporcionarà la tranquil•litat de sentir-se acompanyat en tot allò referent a la salut dels nostres “petits” pacients.

nen_patins3